افزایش میوه درخت لیموترش با فروت ست

درخت لیموترش برای این که رشد خوبی در ابتدا داشته باشد و سپس حجم زیادی میوه به ثمر رساند، ابتدا باید درخت را به طور کامل بررسی نموده و نیاز های آن را تشخیص داد. در این صورت است که این خواسته افراد محقق می شود. برای رفع تمامی خواسته های درخت لیموترش، باید از کود فروت ست استفاده کرد؛ زیرا این کود افزایش میوه درخت لیموترش با فروت ست را به همراه دارد.

اغلب عناصر مور نیاز این درخت در چنین کودی گنجانده شده است و اگر بخواهیم از کود های معمولی استفاده کنیم باید کود های مختلفی را تهیه کنیم که بسیار پر هزینه است.

تاثیر فروت ست روی درخت لیمو ترش

فروت ست یک راه عالی برای رفع احتیاجات خاک علاوه بر نیاز های درخت است که می تواند بسیار ارزان تر تمام شود.  بهتر است قبل از استفاده از این کود، درخت و خاک آن را آزمایش کرده تا میزان وجود هر عنصر در آن مشخص شود. همچنین در بعضی لایه های خاک مواد مغذی بیشتر و در برخی لایه ها کمتر است که این به سبب عدم کوددهی اصولی صورت می گیرد. از آنجایی که کود های شیمیایی دارای مقادیر بیشتری از عناصر مفید هستند عملکرد بهتری نسبت به کود های طبیعی دارند. حتی کود های شیمیایی تازه تولید شده ضرر کمتری به طبیعت و میوه وارد می کنند و اگر غیر از این باشد در صورت استفاده نادرست است که درختان با این کود ها دچار زیان می شوند.

افزایش میوه درخت لیموترش با فروت ست

مدیریت کمبود ریز مغذی در درخت لیموترش با فروت ست

عناصر میکرو یا به عبارتی ریز مغذی ها نقش بسیار ضروری و مهمی برای رشد درختان از جمله لیموترش دارند. با اینکه درختان به چنین عنصری نیاز کمتری دارند اما وجود نداشتن آن ها نیز برای رشد دردسر ساز است پس چه بهتر که آن ها را برای درختان تامین کنیم. در تکمیل چرخه رشد درختان ریز مغذی ها کمک شایانی می کنند و کارکرد آن ها به گونه ای است که برخی از نیاز های درخت و گیاهان تنها با وجود آن ها بر طرف می شود و هیچ ماده معدنی دیگر نمی تواند جای آن ها را بگیرد.

بیشتر بخوانید: تاثیر فروت ست بر درخت کیوی

در مورد درختان و گیاهان مواد آلی خاک جز ریز مغذی ها است زیرا ریشه درختان تنها موادی را می تواند جذب کند که در آب حل شده باشند. اما در صورتی که خاک با PH بالا رو به رو باشد، این ریز مغدی ها از حالت محلول بودن خارج شده و دیگر نمی توانند در دسترس ریشه درخت قرار گیرند. در همین موارد است که استفاده از فروت ست ضروری می باشد. حال می توان ریز مغذی هایی که در فروت ست وجود دارد را به ریشه درختان منتقل کرد. هم محلول پاشی و هم استفاده زمینی و یا مخلوط کردن با آب جوابگوی این مسئله است که البته تحت هر شرایطی یک نوع از آن ها بهتر پاسخگو می باشد.

افزایش میوه درخت لیموترش با فروت ست

ریز مغذی ها سبب فعال شدن آنزیم ها شده و به فعالیت ان ها رونق می دهند. برای انجام عمل بیوشیمیایی وجود آنزیم ها بسیار حیاتی است پس از این رو نتیجه می گیریم که ریز مغذی ها عامل وجود این آنزیم ها هستند. از عواملی که سبب کمبود ریز مغذی ها در درختان می شود عواملی محیطی چون سرما زدگی و آفات و آبیاری نامناسب می باشد. یک جزء بسیار مهم در  تولید و تشکیل پروتئین درختان، آهن است. جهت احیای متابولیسم و سولفات تنها راه چاره تامین آهن درختان و گیاهان است و همچنین درختان برای داشتن انرژی بسیار به این عنصر احتیاج بسیار دارند.

همچنین آهن به صورت غیر مستقیم در تولید کلروفیل نقش دارد‌. از جمله کمبود این عنصر را می توان به زرد شدن درختان اشاره کرد. کمبود آهن را می توان با بررسی پی اچ خاک نیز تشخیص داد و اگر پی اچ خاک بالای ۷ باشد نشان از کمبود شدید آهن در آن خاک است. فروت ست درصد بالایی از این عنصر را در ترکیبات خود دارد و اصلی ترین کارکرد آن، افزایش انرژی درختان و مقاومت آن ها با استفاده از تزریق عنصر آهن  به همراه سایر عناصر است.

افزایش میوه درخت لیموترش با فروت ست

مقدار مصرف فروت ست در درخت لیموترش

برای اینکه نتیجه استفاده از کود فروت ست به بهترین نحو حاصل شود لازم است در مقدار و میزان استفاده از آن برای درختان آگاهی داشته باشیم. همچنین ممکن است درختان در زمانی کمتر و در زمانی بیشتر به این محصول نیاز داشته باشند. زمانی که افراد محصول خود را برداشت می کنند درختان در حالت گرسنگی هستند و بیش از هر موقع به مواد غذایی برای سرپا ماندن نیاز دارند پس در این زمان فروت ست را به میدان می آوریم.

بیشتر بخوانید: تاثیر فروت ست بر روی انبه

یک زمان دیگر عهم هست که آن هم زمان متورم شدن جوانه های درختان است که فروت ست را در این زمان بخاطر بهبود کیفیت میوه ها بکار می بریم پس برای داشتن میوه هایی بزرگتر و خوش ظاهر تر وجود فروت ست اجباری است. اما سوال پیش می آید که به طور کلی چه مقدار از این کود را باید برای محصولات استفاده کرد. به طور کل میزان استفاده از آن به ازای هر یک هکتار بین ۲ تا ۳ کیلوگرم است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *