جلبک دریایی برای درخت انار

درخت انار از جمله درختانی است که نیاز به مراقبت‌های خاص جهت رشد و نمو خود دارد. باغداران و کشاورزان به بهترین نحو ممکن بایستی از درختان انار نگهداری کنند تا صدمه ای به آن‌ها وارد نشود. معمولا درختان انار را نمی توان در هر مکانی کاشت. چون پرورش درختان انار به نوع آب و هوا و خاک مورد استفاده حساسیت فراوان دارد. پس از کاشتن درخت انار لازم است تا با استفاده از کودهای غنی و مغذی این درختان را تغذیه نمایید و آن‌ها را تقویت سازید. لذا شناخت بهترین کود جهت درختان انار، بسیار اهمیت دارد. بنابراین نمی توانید از هر کودی جهت رشد درختان انار استفاده کنید. کود طبیعی و مغذی و مفید جلبک دریایی برای درخت انار می تواند یک انتخاب عالی باشد. این کود دارای ساختمان ارگانیک و کاملا طبیعی است که در آن هیچ گونه مواد شیمیایی زیان‌باری استفاده نشده است. لذا شما می توانید به سادگی از آن استفاده کنید و باروری درختان انار را بسیار  بیشتر نمایید. کود جلبک دریایی نسبت به سایر کودهای شیمیایی مزیت‌های فراوانی دارد و می تواند همه مواد غذایی مورد نیاز درخت را فراهم کند.

روش استفاده از کود جلبک دریایی برای درخت انار

روش چال کود یکی از روش‌های عالی برای کود دادن به درختان انار است. در این روش شما می توانید خاک حاصلخیزتری داشته باشید و درختان انار را به بهترین شکل ممکن تغذیه نمایید. روش چال کود مزیت‌های زیادی دارد که از مهم ترین آن‌ها می توان به نابود کردن علف‌های هرز اشاره کرد. از بین بردن علف‌های هرز از اهمیت زیادی برخوردار است. چون با نابود کردن آن‌ها می توان مواد مغذی که صرف آن‌ها می شود را تنها صرف درختان کرد.

اگرکود جلبک دریایی به‌ صورت درست و در زمان مناسب استفاده شود، می‌تواند موجب رشد ریشه‌های درختان شود. همچنین استفاده از کود جلبک دریایی  می تواند برکیفیت میوه‌ها تاثیر زیادی  داشته باشد. جهت کود دادن درختان انار از روش چال کود، بایستی اول گودال‌هایی را در مجاورت تنه درختان انار حفر کنید. توجه داشته باشید که عمق چاله‌ها باید مناسب باشد.

حتی الامکان سعی کنید گودال‌ها را در مسیر جریان آب تولید کنید. چون در این‌ صورت کود جلبک دریایی می‌تواند بهتر جذب ریشه و سایر بخش‌های درخت شود. چنانچه می‌خواهید نتیجه بهتری از عمل کود دادن عاید شما شود ، می توانید برای هر درخت حدود ۲ تا ۴  گودال حفر نمایید. ولی بهتر است در باغ‌های پر از درخت، یک چاله رامیان هر دو درخت که در مجاورت هم هستند هستند ایجاد نمایید.

بیشتر بخوانید: نحوه مصرف هیومیک اسید

لازم است بدانید  معمولا اگر تعداد چاله‌ها کم باشد، رابطه بین ریشه درختان با بخش‌های اصلاح‌ شده خاک تا حد قابل توجهی کم می شود.  در نتیجه  تاثیرات بسیار خوبی را مشاهده نخواهید کرد. کود جلبک دریایی جهت کود دادن درخت انار، به روش چال کود بایستی در گودال‌هایی با عمق ۳۰  تا ۶۰ سانتی‌متر قرار گیرد. در پایان نیز باید اقدام به پوشاندن چاله‌ها کنید تا کود بهتر جذب درختان شود و تاثیرگذاری بهتری داشته باشد.

شما می‌توانید همراه با کود جلبک دریایی، از سایر کودهای ارگانیک و طبیعی نیز استفاده کنید. ولی بهتر است حتما از متخصصان ماهر و زبده در این خصوص مشاوره بگیرید تا شما را راهنمایی کنند. توجه داشته باشید چنانچه از گودال‌های ایجاد شده به بهترین نحو ممکن محافظت کنید، دیگر احتیاجی ندارید تا هر ساله گودال‌هایی‌ دوباره را برای درختان‌تان حفر نمایید.

همچنین برای رشد بهتر ریشه در روش چال کود و افزایش کارآیی آن ، بهتر است پس از پایان کار کود دادن، مکان مورد نظر را به مقدار کافی آبیاری کنید. ولی توجه داشته باشید آبیاری را زیاد از حد انجام ندهید، چون ریشه درخت دچار فرسایش می شود و ممکن است آسیب ببیند.

جلبک دریایی برای درخت انار

زمان مناسب جهت تغذیه درختان انار

در زمان‌های متفاوتی می توانید از کود جلبک دریایی برای درخت انار استفاده کنید. چنانچه می خواهید در فصل زمستان ریشه درختان انار دچار صدمه نشوند، بهتر است تا عمل کود دادن به درخت را در ماه اسفند انجام دهید.

موقع رشد میوه‌ها نیز می‌توانید عمل کود دادن را انجام دهید. در این هنگام درختان انار بیشتر از سایر زمان‌ها به املاح و مواد مغذی مانند کلسیم، آهن، پتاسیم، فسفر  و غیره نیاز دارند. بنابراین‌ برای آن که درختان انار دچار کمبود تغذیه و صدمه نشوند، بایستی حتما آن‌ها را با کود جلبک دریایی تقویت کنید.

بیشتر بخوانید: جلبک دریایی برای درخت کیوی

نکته‌های مهم جهت تغذیه درختان انار با بهره گیری از کود جلبک دریایی

  • معمولا کود جلبک دریایی، ساختار شیمیایی ندارد. ولی استفاده بیش از حد از آن می تواند رشد ریشه را دچار توقف کند و باروری درختان را با مشکل مواجه کند. لذا بهتر است تا کود جلبک دریایی برای درخت انار را به مقدار مناسب استفاده کنید و در استفاده از آن زیاده روی نکنید.
  • چنانچه می خواهید باروری درختان انار را زیاد کنید، لازم است تا به صورت مداوم و منظم عمل کود دادن را انجام دهید.
  • معمولا با توجه به سن درختان برای هر درخت حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم کود جلبک دریایی نیاز است.
  • عمل کود دادن را در فصول پاییز و زمستان انجام دهید تا از سرما زدگی ریشه درختان جلوگیری کنید.
  • جهت مصرف کود جلبک دریایی در بخش آبیاری بارانی یا قطره ای، به میزان ۲ تا ۳ کیلوگرم کود در هر هکتار نیاز دارید.
  • چنانچه قصد دارید تا کود جلبک دریایی را با دیگر کودها میکس نمایید، لازم است تا از تجربه افراد متخصص در این زمینه استفاده کنید.
  • چنانچه خاک زمین باغ شما شور است، لازم است تا از کود جلبک دریایی با برنامه ریزی درست کار کود دادن را به انجام برسانید و تا موقعی که نشانه-های شوری خاک از بین نرفته این کار را ادامه دهید.
  • پیش از انجام کود دادن لازم است تا مطمئن شوید که کود مورد نظر شما به لحاظ کیفیت عالی است و در ساختار آن از مواد شیمیایی استفاده نشده است.
  • کود جلبک دریایی را می توانید با روش محلول پاشی، روش مستقیم یا روش آبیاری جهت درختان انار استفاده کنید. ولی مناسب ترین و بهترین راه، روش چال کود است که نباید این روش را فراموش کنید.
  • کود جلبک دریایی معمولا برای سلامت انسان‌ها هیچ خطری به دنبال ندارد. ولی بهتر است تا موقع مصرف کود جلبک دریایی جهت درختان انار، از ماسک و دستکش استفاده کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *