کاشت درخت گردو

مناطقی که آب و هوای مدیترانه ای و زمستان های معتدل دارند باعث رشد و ثمر دادن درخت گردو می شوند و برای کاشت درخت گردو مناسب هستند. یکی از نکات پرورش نهال گردو که باید به آن توجه ویژه ای شود نور خورشید است. نهال گردو در حال رشد نیاز به نور زیادی دارد. درختان گردوی ایران در برابر سرمای ناگهانی بسیار آسیب پذیر هستند. در جاهایی که سرمای زودرس دیده می شود از نهال هایی استفاده کنید که دیر گل می دهند.

بهترین مکان برای پرورش درخت گردو

 خاک مناسب و به عبارتی خانه درخت گردوی ایرانی است. خاک های لومی و قلیایی که دارای زهکشی مناسب هستند خانه ای امن و گرم را برای این درخت می سازند! خاک رس محل مناسبی برای رشد نهال گردو نیست. یکی از نکات پرورش این نهال این است که در شیب تند کشت نشود. شیب ملایم نزدیک به زمین مکان مناسبی برای رشد درختان گردو است. زیرا دسترسی به آب را برای درخت گردو آسان می کنند.

کاشت درخت گردو

 کاشت نهال گردو چگونه است؟

آغاز یک زندگی جدید فرا رسیده است! مرحله اول کشت درخت گردو کاشت نهال گردو برای دستیابی به آینده پربار است. یک گودال عمیق دو برابر ریشه نهال حفر کنید و نهال گردو را برای فصل جدید بدون دستکاری ریشه در این چاله قرار دهید. خاک اطراف ریشه را به خوبی سفت کنید و به مقدار مناسب آب به آن بدهید. دور تنه نهال را با خاک اره بمالید تا از نیش علف های هرز جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: علائم کمبود آهن در گیاهان چیست؟

بهترین زمان برای کاشت درخت اواسط پاییز و زمستان است که نهال های گردو هنوز در خواب هستند. چه نکاتی برای کاشت نهال گردو وجود دارد؟ پرورش این نهال ها کار بسیار مهم و دشواری است و باید در این حرفه حوصله لازم را داشته باشید. علف های هرز به ریشه درختان جوان آسیب رسانده و از رشد آنها جلوگیری می کند. سعی کنید مالچ پاشی سالانه را با کاه در فاصله مناسب از درخت انجام دهید تا از شر این مزاحمت ها خلاص شوید. رطوبت و رطوبت زیاد نیز باعث اختلال در رشد درختان می شود. از جمله نکات زیر برای پرورش نهال گردو ضروری می باشد:

  • آبیاری

آبیاری از دیگر نکات پرورش این نهال است. درخت گردو به آبیاری زیاد و مکرر نیاز ندارد، اما در سال های اولیه رشد و به خصوص در تابستان های گرم و خشک باید به طور مرتب آبیاری شود.

کاشت درخت گردو

  •  هرس

 اواسط تابستان یا زمستان را برای هرس انتخاب کنید و شاخه های آسیب دیده و قدیمی را بردارید. هرس تاج ۱.۵ بار در سال نیز از نکات مهم کشت درخت گردو است. حتما قبل از استفاده وسایل برش و هرس را ضدعفونی کنید تا درخت پربار و جذاب شما بیمار نشود.

  •  تغذیه

 درخت دوست دارد در ابتدای بهار با مالچ و کودهای غنی از نیتروژن تغذیه شود. البته فراموش نکنید که کود دهی زیاد باعث خشک شدن ریشه درخت می شود.

مشکلات احتمالی در کشت گردو

آفتاب و گرمای بالای ۳۸ درجه سانتیگراد در تابستان میوه این درخت را پیر و سیاه می کند. نهال گردو و گل های زیبای آن به سرما حساس هستند. در جاهایی که سرما زود می آید از ارقام دیرگل استفاده کنید. کرم ناف، شته، کنه و… از جمله آفاتی هستند که برای استفاده از فرصت به تنه، برگ، ریشه و میوه حمله می کنند. سوختگی گردو، پوسیدگی ریشه و پوسیدگی طوقه. ، شانکر پوست، دلمه تاج از جمله بیماری ها و حملات باکتریایی درخت شما هستند که می توانند رشد درختان را مختل کنند.

کاشت درخت گردو

بهترین زمان برای برداشت مغز گردو چه زمانی است؟

 ترک خورده. در واقع یک پوسته ترک خورده و خشک شده از درون می گوید! معمولاً اواسط پاییز زمان باردهی درخت گردو است. شروع به تکان دادن شاخه ها کنید و گردوهایی که روی زمین افتاده اند را از سنجاب ها نگه دارید! حدود سه روز میوه ها را در مکانی گرم و روشن نگه دارید تا فرآیند خشک شدن کامل شود. اکنون مسکن ما آماده است تا وارد چرخه رژیم غذایی انسان شود. صبور باش! درختان گردو ممکن است در ده سال اول هیچ میوه ای برای شما نداشته باشند، اما این صبر بی پاسخ نمی ماند. با پرورش درخت گردو می توانید سال ها از آن لذت ببرید. هر درخت گردو چند کیلو تولید می کند؟ هر درخت گردوی بالغ با توجه به نوع نژاد، جغرافیای محل کاشت و رعایت نکات مربوط به کاشت نهال گردو می تواند سالانه بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ کیلوگرم گردو تولید کند.

بیشتر بخوانید: کاشت درخت زردآلو، طلای تابستانه

 درخت گردو چند سال عمر می کند؟

 یک درخت گردو در ایران تا ۲۰۰ سال عمر می کند، اما قطعیتی وجود ندارد و ممکن است این تعداد سال ها با توجه به شرایط اقلیمی کمتر یا بیشتر متغیر باشد. آیا هر سال میوه می دهد؟ باز هم با توجه به نوع درخت گردو و نحوه کشت آن، این آمار متفاوت است. اما در شرایط مساعد، این درخت بیش از ۷۰ سال میوه می دهد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *