درخت انبه

در این مقاله قصد داریم در مورد تاثیر فروت ست بر روی انبه مطالب مفیدی را در اختیار شما بگذاریم. پیش از آن شما را باید با ویژگی های درخت انبه آشنا کنیم. این میوه ی غنی طرفداران زیادی در فصول گرم سال دارد و میوه شیرین، آبدار و نشاط آور با خواص غذایی و دارویی بسیار بالایی را دارا است. این گیاه برای پرورش نیاز به زحمت زیادی ندارد و نه تنها به عنوان میوه بلکه به عنوان طعم دهنده هم در صنعت جایگاه ویژه ای دارد. انبه ی گرمسیری در کشور هایی مثل هند، پاکستان و مناطقی که چنین آب و هوایی دارند پرورش داده می شود. از استان های کشور که می توان در آن انبه را پرورش داد می توان به استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان که در جنوب غربی ایران قرار گرفته اند اشاره کرد.

درخت انبه و تاثیر فروت ست روی آن

 این گیاه چهار فصل منطقه آب و هوایی خیلی گرم و نورانی را دوست دارد و حتی برای رفع نیاز سرمایی هوای سرد تا معتدل را ترجیح می دهد. شما می توانید انبه را در سرمای هوای ۱۰ تا ۲۰ درجه و در گرمای بالای ۳۰ درجه پرورش دهید. ارتفاع درخت انبه به بیش از ۱۰ متر می رسد و توانایی رشد ۳۰ تا ۴۰ متر را هم دارد. این درخت به شکل کروی و تخم مرغی شکل دیده می شود و برگ های آن کشیده و نیزه ای شکل می روید.

تاثیر فروت ست بر روی انبه

در بازار، انواع انبه با میزان گوشت، شکل ظاهری، رنگ، وزن، زمان گلدهی و برداشت مختلفی وجود دارد. باید دقت کنید که شوری خاک درخت انبه روی بافت سلولی گیاهی و یاخته برگ ها تاثیر می گذارد. برای کنترل بهتر بیماری های در مواقع زیادی نیاز به کود دهی این گیاه است. اگر کمبود عناصر یا حمله افت ها وجود داشته باشد فرآیند سیتوپلاسمی این درخت و گیاه با مشکل مواجه می شود. پیشنهاد می کنیم برای رشد و باردهی این درخت با یک متخصص برنامه‌ های کودهی مشورت کنید و بدانید که استفاده از کود فروت ست و تاثیر فروت ست بر روی انبه بسیار بالا است.

بیشتر بخوانید: سانسوریا پاکوتاه

آفات و بیماری های مختلفی بر روی درخت انبه تاثیر گذار هستند به عنوان مثال از این آفات می توان به مگس انبه، پشه گل آذین انبه، زنجرک انبه و غیره اشاره کرد. به همین خاطر مقاومت در برابر آفات و بیماری ها برای این درخت میوه بسیار حائز اهمیت است. اگر شما بیماری آفتی را روی آن مشاهده کنید باید هرچه سریع تر قسمت های آلوده را قطع کنید. همچنین باید در نظر بگیرید که شرایط آب و هوایی نامناسب و گسترده شدن بیماری تاثیر زیادی روی کاهش باردهی انبه در سال دارد.

تاثیر فروت ست بر روی انبه

کود شیمیایی فروت ست

یکی از محلول ها و کود های شیمیایی که برای درخت انبه بسیار مفید است فرودست است. پرورش دهندگان از خواص و تاثیر فروست بر روی انبه آگاه هستند و همواره از این کود شیمیایی برای پرورش درخت انبه شان استفاده می کنند. باید بگوییم که فروت ست در واقع یک محلول و کود شیمیایی است و نام آن به خاطر این انتخاب شده که مرحله صفر تشکیل میوه در نهنج را فروت ست نام گذاری کرده اند. محلول پاشی و کود دادن درختان با استفاده از این مدل در فصول سرد انجام می گیرد چرا که تاثیر بیشتری در تمامی فعالیت های درخت که باید در طی سال انجام شود می گذارد. به طور کلی از ویژگی های محلول شیمیایی و کود فروت ست می توان به افزایش مقاومت گیاهان در برابر عوامل مختلف مثل برف، باران و سرما اشاره کرد. این کود شیمیایی ترکیباتی دارد که بر روی خوشه بندی و تلقیح گیاه تاثیر مثبت داشته و عملکرد آن را افزایش می دهد.

از فروردین ماه تا اواخر اسفند خاک دمای بسیار پایینی دارد و برگهای درختان هنوز پایین نیامده است علاوه بر این گردش شیره ی گیاهی آهسته می شود و در نتیجه تغذیه جوانه های درخت جز اولویت باغداران قرار می گیرد. محلول پاشی درختان انبه بهتر است که در فصول سرد انجام شود و تاثیر فروت ست بر روی انبه هم در این زمان بیشتر است.

مزایا فروت ست بر روی انبه

 استفاده کردن از کود شیمیایی فروت ست در کشاورزی از مزایای زیادی برخوردار است. از این مزایا می‌توان به سریعتر شدن جوانه های گل، گرده افشانی، میوه دهی گل به صورت با کیفیت و مقدار بسیار زیاد، افزایش مقاومت به سرما آفات در گیاه، کاهش ریزش میوه و برگ ها و بهترین لقاح ممکن اشاره کرد.

تاثیر فروت ست بر روی انبه

 پیش از اینکه به ادامه مبحث تاثیر کود فروت ست بر روی انبه بپردازیم باید بگوییم که این کود در سال آوری درخت هم تاثیر گذار است. سال آوری به معنای آن است که درختی که یکسال پر میوه بوده ولی در سال بعد چنین نبوده است باید برای جلوگیری از سال آوری از این کود استفاده کند.

بیشتر بخوانید: کود کامل ۱۰Xshock برای زعفران

موارد مصرف کود فروت ست

  •  در استفاده از این کود باید نکات زیادی را که شامل موارد زیر است را رعایت کنید.
  •  اول اینکه همیشه باید محلول های شیمیایی را به موقع به گیاه وارد کنید.
  •  مورد دوم اینکه برای میزان مصرف محلول با کارشناس کشاورزی مشورت کنید.
  • برای کود دهی و استفاده از این محصول به گیاهانی که تازه به مرحله میوه دهی رسیدن زیاده‌روی نکنید.
  •  برای گیاهان مسن به میزان حداکثری از این محصول شیمیایی استفاده کنید.
  •  محلول پاشی را هم در هوای ملایم اول صبح یا عصر انجام دهید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *