تاثیر فروت ست بر توت فرنگی

توت فرنگی در دسته میوه هایی قرار دارد که بوته ی آن برای رشد نیازمند آب و هوای گرم است. همچنین این میوه برای رشد نباید خاک بسیار سفت و خشکی داشته باشد بلکه خاک نرم و حاوی رطوبت، رشد آن را به نحوه بسیار خوبی فراهم می آورد. بوته توت فرنگی بسیار ظریف و حساس بوده و برای پرورش باید به میزان بسیار بالایی دقت به خرج داد تا توت فرنگی به بار برسد به همین جهت کشت گلخانه ای این محصول انجام می شود تا با دستگاه های مخصوص دما و رطوبت آن کنترل گردد. همچنین برای پرورش این محصول در زمان کوددهی باید حساسیت زیادی به خرج داد. کود فروت ست می تواند بسیاری از نیازهای توت فرنگی را برطرف کند پس اگر قصد پرورش این محصول را دارید، از تاثیر فروت ست بر توت فرنگی غافل نشوید. اگر می خواهید بیشتر درباره تاثیر فروت ست بدانید این مقاله را مطالعه نمایید.

پرورش توت فرنگی

توت فرنگی چند نوع مختلف دارد که هر کدام یک وجه تمایز نیز با یک دیگر دارند. به عنوان مثال توت فرنگی Day natural  از نوعی است که مقاومت بیشتری در برابر گرما و نور بیش از حد دارد. اما نوع دیگر توت فرنگی به نام junebeeries  در برابر نور خورشید حساسیت بسیاری دارد و دوام کمتری نسبت به توت فرنگی نوع اول دارد به همین خاطر این نوع توت فرنگی را به طور حتم از طریق کشت گلخانه ای تولید می کنند.

تاثیر فروت ست بر توت فرنگی

از آنجایی که توت فرنگی برای رشد نیازمند خاک مرطوب است، اما باید دقت شود که گیاه غرقابی نشود زیرا به طور کل رشد آن متوقف شده و ریشه سریعا از جای خود کنده می شود. از جمله خاک هایی که برای رشد این محصول بسیار مناسب هستند خاک پیت ماس است. دمای مطلوب جهت رشد توت فرنگی ۱۵ تا ۲۵ درجه سانتی گراد است و در دمای کمتر از ۱۰ درجه رشد خوبی نخواهد داشت و با حساسیت به سرما، گیاه به طور کلی پژمرده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: تاثیر فروت ست بر روی هندوانه

آفت زدایی توت فرنگی با فروت ست

توت فرنگی ۵ نوع مختلف از آفت برای آن وجود دارد که حتما باید در صورت کشت در همان مراحل اولیه از کود و ماده های ضد آفت برای گیاه استفاده گردد زیرا با دچار شدن توت فرنگی به این آفت ها دیگر چاره ای باقی نمی ماند و افراد را با زیان رو به رو خواهد کرد. یکی از این آفات کپک خاکستری است که علاوه بر دچار کردن توت فرنگی، برای بسیاری از گیاهان دیگر نیز اتفاق می افتد و شیوع آن در گیاهان بسیار زیاد است. این آفت ابتدا به شکل لکه هایی به رنگ قهوه ای در دور تا دور میوه مشاهده می شود. رفته رفته با پیشرفت این آفت روی میوه، باعث تغییر ظاهر میوه می شود و گوشت آن را نرم و لهیده می کند. همچنین این آفت با پیشروی بیشتر بر روی همین لکه های قهوه ای و لهیده قارچ هایی سفید رنگ ایجاد می کند که در انتها میوه را خشک می کند.

تاثیر فروت ست بر توت فرنگی

توت فرنگی از جمله میوه هایی است که در تمام مراحل کاشت داشت و حتی برداشت باید از آن در برابر این آفت محافظت کرد چرا که پس از برداشت نیز این میوه احتمال دچار شدن به کپک خاکستری را دارد، پس باید در بسته بندی و انتقال آن بسیار دقت نمود. در مرحله رشد توت فرنگی برای این که بوته آن به کپک خاکستری دچار نشود، باید به طور مرتب علف های هرز اطراف آن را از بین برد. حال یک روش ساده تر و کاربردی تر و صد البته نتیجه بخش تر وجود دارد که آن هم استفاده از کود فروت ست است. این محصول خاصیت ضد آفتی بسیار خوبی دارد و حتی اگر بیماری کمی به میوه نفوذ کرده باشد، با استفاده سریع از فروت ست از بین می رود.

بیشتر بخوانید: تاثیر فروت ست بر روی مرکبات

محلول پاشی توسط این کود، سریعا عناصر آن توسط گیاه و میوه جذب شده و قبل از آن که بیماری وارد عمل شود آن را نابود می سازند. محلول پاشی این کود باید در زمان بخصوص و مواقع نیاز به آن انجام شود چرا که محلول پاشی متعدد، دیگر بر روی گیاه اثر نکرده و حتی آن را از بین می برد. در محلول پاشی با استفاده از فروت ست باید این محلول به طور خالص ایتفاده شود چرا که بعضی ها به اشتباه معتقد هستند که ترکیب آن با دیگر کود ها اثر بخش تر خواهد بود اما در این مورد فروت ست هیچ نتیجه ای نشان نداده و عناصر آن به دلیل ترکیب توسط گیاه جذب نمی شود.

تاثیر فروت ست بر توت فرنگی

افزایش رشد توت فرنگی با فروت ست

طبیعتا تمامی تولید کنندگان آگاه اند که محصول برای رشد باید محل کشت آن عاری از هر گونه گیاه و علف اضافه و هرز باشد تا مواد غذایی به خوبی به محصول برسد. استفاده از فروت افراد را می تواند در از بین بردن علف های هرز کمک کند. ممکن است در صورت استفاده از کود های شیمیایی برای از بین بردن علف های هرز، مشکلاتی برای گیاهان نیز ایجاد شود به این ترتیب نیاز است کودی استفاده شود تا هم برای گیاه مفید باشد و هم باعث از بین رفتن علف های هرز اطراف ان شود، از این رو فروت ست این ویژگی را دارد. این کود حاوی عناصری است که از یک طرف برای گیاه مفید بوده و از سوی دیگر سبب از بین بردن علف های هرز و آفات می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *