کود افزایش گلدهی خیار گلخانه ای

گیاه خیار سریع رشد می کند و در بیشتر موارد اگر خاک مشکل شوری نداشته باشد، خاک از نظر مواد آلی در سطح بالایی قرار دارد و PH آن بین ۶ تا ۷ است و محیط دارای دما، رطوبت و نور زیاد است.  فاصله کوتاه بین دانه های خیار رشد بسیار خوبی دارد. خیار به مقدار زیادی پتاسیم، فسفر و منیزیم در میان عناصر درشت و منگنز در میان عناصر ریز نیاز دارد. بنابراین، آنها از کودهایی استفاده می کنند که به اندازه کافی حاوی تمام عناصر فوق باشد و بسته به شرایط رشد. اما باید به خاطر داشت که به دلیل حساسیت گیاه خیار به شوری و سختی آب، نباید از همه کودها به جای آن استفاده کرد.  اما باید به آهستگی و به روش آبیاری یا محلول پاشی صورت گیرد. اکنون که با نحوه پرورش این میوه آشنا شدید، دوست داریم بدانیم کود افزایش گلدهی خیار گلخانه ای از چه نوع کودی است.

کود افزایش گلدهی خیار گلخانه ای

کود افزایش گلدهی خیار گلخانه ای به عنوان یک پرورش دهنده خیار باید چهار گزینه اصلی برای رشد و افزایش عملکرد این گیاه را بدانید که عبارتند از:

۱) نور خورشید

۲) آبیاری

۳) خاک مناسب

۴) با مواد آلی بارور کنید

نور خورشید

گیاه خیار به عنوان یک گیاه گرمسیری علاقه زیادی به نور مستقیم خورشید دارد، بنابراین درصد گلدهی، سپس باردهی و رشد در ساعات آفتابی افزایش و پس از غروب آفتاب کاهش می یابد. بنابراین، قبل از کاشت خیار، محل مورد نظر را به دقت بررسی کنید تا در مناطق سایه دار مانند نزدیک درختان نباشد. سایه درختان گیاه خیار را کوچک و بدون کشش نگه می دارد.

بیشتر بخوانید: افزایش باردهی درخت زیتون

سیستم های اسپرینکلر

آیا تا به حال خیار تلخ خورده اید؟ مطمئناً طعم تلخ خیار تأثیر بسیار منفی بر بازارپسندی آن دارد زیرا مشتری دلیلی برای خرید چنین خیارهایی نخواهد داشت. این طعم نامطبوع به این دلیل است که آبیاری منظم و خوب از نظر کشاورز بی اهمیت تلقی می شود، زیرا صیفی جات به دلیل کمبود رطوبت به تدریج طعم تلخی پیدا می کند، بنابراین برای داشتن آبیاری خوب و با کیفیت، باید آبیاری اصولی و تقویم کافی را انجام داد. در کشت آن لحاظ شود.

کود افزایش گلدهی خیار گلخانه ای

چرا خیار به آبیاری فراوان نیاز دارند؟

کود افزایش گلدهی خیار گلخانه ای، این احساس نیاز ناشی از محل قرارگیری سیستم ریشه این گیاه سبز است، زیرا در قسمت بالایی خاک قرار دارد، سرعت تبخیر آب در ریشه زیاد است و رطوبت در دسترس ریشه در یک دوره زمانی، در نتیجه، خاک بستر رشد به سرعت خشک می شود و بنابراین نیاز به آبیاری مداوم توسط کشاورز دارد.

خاک مناسب

بدیهی است که درصد نتیجه گیری برای افزایش عملکرد خیار در خاک های سخت و سنگین با آهک بسیار کم و حتی نزدیک به صفر است و چنین خاک هایی برای کاشت خیار مناسب نیستند. خاکی که دارای بافت سبک، شنی و نفوذپذیری بالا باشد برای رشد خیار بسیار موثر است و در صورت پشتیبان گیری از مواد هوموس دار عملکرد خوبی خواهند داشت.

کود دهی با مواد آلی

گیاه خیار به سرعت مواد مغذی موجود در خاک را جذب می کند و از آن تغذیه می کند، زیرا نیاز زیادی به منابع غذایی از جمله عناصر و عناصر کم مصرف بالا دارد، اولین کاری که یک کشاورز پس از کاشت بذر خیار باید انجام دهد، خیار و آبیاری برای آن است. تمرکز بر ارائه بهترین کود افزایش گلدهی خیار گلخانه ای است به طوری که گیاهان با جذب مواد مغذی و برداشت تعداد زیادی محصول از هر گیاه در زمان های متناوب بسیار سریع رشد می کنند.

راز برداشت بسیاری از میوه ها سرعت باردهی بالا و مضاعف است و این امر تنها با استفاده از کودهای آلی حاصل می شود که علاوه بر طبیعی بودن و تقویت و غنی سازی خاک، قدرت باروری گیاه خیار را افزایش می دهد.  اما چرا خیار برای رشد و تولید انبوه خود به مواد آلی نیاز دارد؟

کود افزایش گلدهی خیار گلخانه ای، گیاه خیار به کودی نیاز دارد که مواد آلی زیادی داشته باشد و بتواند PH خاک را بین ۶ تا ۷ تنظیم کند.متاسفانه به دلیل استفاده زیاد و نادرست از کودهای شیمیایی میزان هوموس در خاک کشت شده بسیار کاهش یافته است. و تعادل عناصر موجود کاهش یافته است، محصولات مخلوط می شوند. در این میان کودهای آلی به کمک خاک و طبیعت شتافتند تا اثرات منفی کودهای شیمیایی را اصلاح کنند.

کود افزایش گلدهی خیار گلخانه ای

با در دسترس قرار دادن مواد مغذی برای ریشه ها و بهبود خاک منحصر به فرد و صدها عملکرد فوق العاده دیگر که در زیر ذکر شده است، اسید هیومیک خسارات و کاهش عملکرد محصول را جبران می کند و به پرورش دهندگان تابستانی از جمله خیار اجازه می دهد با اطمینان رشد کنند.

افزایش تولید خیار با استفاده از مایع شوک اسید هیومیک 

کود افزایش گلدهی خیار گلخانه ای و تولید میوه های سبز و خوشمزه که در سالاد، ترشی و تهیه خیار شور استفاده می شود، بهترین گزینه کود، استفاده از شوک اسید هیومیک مایع است زیرا:

۱) اسید هیومیک شوک همانطور که از نامش پیداست به عنوان یک اسید آلی باعث کاهش ph خاک بستر کاشت خیار شده و آن را برای عملکرد عالی آماده می کند. از طرفی گیاه خیار به شوری بسیار حساس است و استفاده از اسید هیومیک شوک به صورت آبیاری باعث کاهش شوری خاک می شود.

۲) به دلیل نیاز آبی زیاد گیاهان خیار، اسید هیومیک شوک می تواند رطوبت اطراف ریشه و خاک گیاه را نیز حفظ کند و در نتیجه از خشک شدن ریشه ها جلوگیری کرده و گیاه را در برابر تنش های محیطی از جمله محافظت در برابر تنش کم آبی محافظت می کند.

۳) اسید هیومیک به دلیل دارا بودن فسفر زیاد و کمکی که به ریشه گیاه برای جذب فسفر می کند بهترین ماده تقویت کننده در جهان است و از آنجایی که نیاز اصلی ریشه به رشد و افزایش کارایی آن مربوط می شود. عنصر فسفر و اسید هیومیک سرشار از فسفر است. بنابراین استفاده از اسید هیومیک در آب آبیاری خیار موثرترین راه برای متورم کردن ریشه برای جذب مواد مغذی و افزایش عملکرد خیار است.

کود افزایش گلدهی خیار گلخانه ای

اهمیت تامین عنصر فسفر از طریق مصرف اسید هیومیک به حدی است که کمبود آن باعث سختی و زبری پوست خیار، تغییر رنگ و ارغوانی شدن ساقه و برگ خیار، کاهش انتقال انرژی در فرآیند فتوسنتز و به عنوان یک نتیجه عدم باروری محصول است. استفاده از اسید هیومیک مایع شوک در آب آبیاری خیار کامل ترین منبع فسفر است.

بیشتر بخوانید: خواص هیومیک اسید آمریکایی

کشاورزی شغل شریفی است که نیاز به دانش و اطلاعات کافی برای افزایش برداشت و البته سود حداقل ۳ دارد.در این مقاله سعی شده است تا مشاوره کامل و جامعی در مورد افزایش عملکرد خیار به شما ارائه شود. طوری قرار دهید که با توجه به نکات ذکر شده بدون صرف هزینه برای سموم و کودهای شیمیایی حداکثر نتیجه را بگیرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *