کاشت فلفل دلمه ای در گلخانه

بی شک باغبانی یکی از لذت بخش ترین کارها است. یکی از گیاهانی که به راحتی می توان آن را بصورت گلخانه ای پرورش داد فلفل دلمه ای است. ما در اینجا می خواهیم شما را بطور کامل با کاشت فلفل دلمه ای در گلخانه آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید.

 کاشت فلفل دلمه ای در گلخانه

فلفل دلمه را می توان به عنوان یکی از محبوب ترین سبزیجات در دنیا معرفی کرد. کاشت فلفل دلمه ای در گلخانه امری بسیار ساده است که تنها باید چند اصول مهم را در کاشت آن رعایت کنید. در این بخش به شما می گوییم که چگونه این سبزی خوش طعم و خوش عطر را در گلخانه پرورش دهید.

بیشتر بخوانید: انواع کاکتوس های بدون تیغ

  1. در اولین مرحله کاشت فلفل همانند هر سبزیجات دیگری ابتدا باید بذر این گیاه خریداری گردد. شما می توانید بذر این گیاه را به سادگی از مراکز فروش خدمات کشاورزی تهیه کنید. بذر فلفل دلمه ای اغلب به رنگ قهوه ای و ارغوانی در بازار موجود است.
  2. پس از تهیه بذر لازم است آن را به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت درون آب ولرم قرار داد و سپس آن را بکارید.
  3. بعد از گذشت ۱۲ ساعت حال در ابتدا برای کاشت بذر فلفل دلمه ای باید بازه زمانی مناسب را انتخاب کنید. مناسب ترین زمان برای کاشت این محصول در فصل پاییز بعد از پایان برگ ریزان است.
  4. پس از آن نوبت به انتقال بذر به درون خاک است. برای کاشت این گیاه در ابتدا باید زمین را به اندازه ۱۰ تا ۱۲ سانتی متر حفر کرده و سپس بذر را درون زمین قرار دهید. پس از قرار دادن بذر بهتر است خاکی که بروی آن می ریزید با مقداری کود حیوانی ترکیب شده باشد. خاک ترکیب شده را بروی بذر ریخته و کاشت بوته فلفل دلمه ای اتمام می یابد.
  5. حال دیگر کاشت فلفل دلمه ای در گلخانه اتمام یافته است و باید بلافاصله بعد از کاشت آن را آبیاری کنید. ۷ تا ۱۰ روز بعد از کاشت بذر شاهد جوانه زدن آن خواهید بود.

 کاشت فلفل دلمه ای در گلخانه

مراقبت از کاشت فلفل دلمه ای در گلخانه

گیاه فلفل دلمه ای نیز همانند هر گیاه دیگری پس از کاشت نیاز به مراقبت و نگهداری دارد. حال نحوه صحیح مراقبت از فلفل دلمه ای در خانه را بطور کامل شرح می دهیم.

  • یکی از اصلی ترین اموری که در مراقبت از فلفل دلمه ای کاشته شده باید انجام بدهید؛ آبیاری است. آبیاری این سبزی دو روز در هفته به میزان یک لیتر آب باید صورت گیرد. اما این را نیز بدانید که میزان آبیاری در فصل زمستان باید کاهش بیابد.
  • فلفل دلمه ای گیاهی است که برای رشد خود نیاز به تابش نور مستقیم آفتاب دارد. از این رو این گیاه را در مقابل نور مستقیم آفتاب بکارید تا بتواند به خوبی رشد کند و به ثمر نشیند.
  • مناسب ترین دما برای نگهداری و پرورش فلفل دلمه ای دمای ۱۲ تا ۱۸ درجه سانتی گراد است.
  • بوته فلفل دلمه ای برای آنکه بتواند رشد خوبی داشته باشد باید با فواصل ۵۰ تا ۱۰۰ سانتی متری از دیگر بوته ها کاشته شود.
  • خاکی که برای کاشت بذر فلفل دلمه ای انتخاب می کنید بهتر است زهکشی شده باشد. یعنی خاک را با کود آلی و معدنی از قبل ترکیب کرده باشید.

 کاشت فلفل دلمه ای در گلخانه

  • اگر می خواهید رشد گیاه تان را چندین و چند برابر کنید و باردهی مطلوبی داشته باشد لازم است با استفاده از کود گرانوله آن را کودهی کنید.
  • در بسیاری از مواقع این درختچه نیاز به داربست دارد و باید برای آن با استفاده از چوب یک داربست تهیه کنید تا کمک به رشد بوته فلفل دلمه ای کرده باشید.
  • در هنگام مشاهده گیاهان هرز که اطراف بوته فلفل دلمه ای می روید فورا آنها را از بین ببرید.
  • شته یکی از آفت هایی است که رشد بوته فلفل دلمه ای را متوقف می کند. از این رو در صورت دیدن شته سم نیم و پیئرتروم را به برگ های بوته اسپری کنید.
  • دوبار در سال لازم است که شاخه های بوته فلفل دلمه را هرس کنید. هرس کردن تاثیر بسیار شگفت انگیزی در روند رشد این گیاه دارد.
  • بوته فلفل دلمه ای جزء گیاهانی است که در مقابل سرمای هوا بسیار حساس است. پس این گیاه باید به دور از سرمای هوا کاشته شود.

 کاشت فلفل دلمه ای در گلخانه

خواص فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای این سبزی خوش طعم و خوش عطر از خواص بسیار بالایی برخوردار است که به برخی از مهمترین آنها می پردازیم.

  • فلفل دلمه از تنوع رنگ بندی بسیار جذابی برخوردار است. شما می توانید این محصول را در رنگ های زرد، قرمز، سبز، بنفش، نارنجی پرورش دهید. استفاده از فلفل دلمه ای در غذا سبب افزایش میل کودکان تان می گردد.
  • در فلفل دلمه ای مقدار بسیار زیادی سیلیکون طبیعی موجود است. همانطور که می دانید سیلیکون ماده ای است که از موها و ناخن های شما محافظت می کند.

بیشتر بخوانید: تاثیر کود شوک ۱۰X بر روی کاکتوس

  • فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین C است که به تولید کلاژن و محافظت از پوست کمک شایانی می کند.
  • در فلفل دلمه ای مقدار زیادی ویتامین A موجود است که سبب افزایش بینایی چشم می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *